Badkamer installatiebedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een installateur in Amsterdam die zowel uw badkamer als ander sanitair kan renoveren? Dan bent u bij Pagie bad en tegeldesign op het juiste adres! Onze werkzaamheden als volgt:

           – Complete badkamer renovaties        
– Complete toiletrenovaties        
    – Stukadoorswerkzaamheden        
– Schilderwerk                               
– Elektriciteitswerkzaamheden   
– Alle installatiewerkzaamheden

Hebt u interesse in onze werkzaamheden? Kom binnenlopen in onze showroom. Wij staan u graag te woord. Met of zonder afspraak! Binnen 10 dagen verzorgt Pagie badentegeldesign vakkundig uw badkamer in Amsterdam en omstreken. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om verborgen kosten. De prijs die wij met u overeenkomen staat.

Waarom Bad & Tegel?

– Goede verhouding prijs/kwaliteit

– Geen verborgen kosten, wat wij offereren is de prijs

– Werkzaamheden klaar binnen de afgesproken tijd

– Vakkundige medewerkers

 

Bij ons kunt u sanitair en bijkomende artikelen kopen, maar wij installeren ook uw badkamer als u uw sanitair bij een andere dealer heeft gekocht. Wij zorgen voor het gehele pakket. U hoeft niet meerdere contactpersonen in te schakelen voor uw badkamer. Dankzij verschillende vakmensen garanderen wij u de perfecte badkamer. Wij geven altijd garantie op de installatie.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van badkamers. Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer installatiebedrijf in Amsterdam!

Badkamer in Amsterdam laten installeren dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op,