Badkamer installateur Pagie Boxtel

Badkamer installateur Pagie

Installatie bedrijf Pagie uit Den Bosch is uw specialist in het renoveren en verbouwen van badkamers.
Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren van badkamers en met het ontwerpen en aanleggen van sanitaire voorzieningen. Wij werken nauw samen met veel leveranciers voor al uw sanitair producten om u te allen tijde de nieuwste sanitair aan te kunnen bieden.

Dankzij ons team van vakmannen kunt u rekenen op hoge kwaliteit badkamer installatie en sanitair.
Ons werkgebied ligt in en rondom Den Bosch. Zoals Boxtel.

Badkamer inspiratie
U heeft tegenwoordig een zeer uitgebreide keuzen aan sanitair daarom helpen onze badkamer en sanitair expert u met het maken van de juiste keuzes. De deskundige medewerkers van Badkamer installateur Pagie staan u graag te woord.

Ontwerp en badkamer installatie
Onze badkamer installateur komt graag bij u langs in Boxtel of omstreken om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Of u nu een complete badkamer renovatie of badkamer installatie wilt of slechts het vervangen van een toilet badkamer installateur Pagie komt graag bij u kijken .

Vakwerk, Badkamer installateur Pagie

Wij zorgen ten alle tijden voor vakwerk. Samen met u maken wij een mooi ontwerp wat u voor ogen heeft en een stappenplan hoe wij uw badkamer gaan installeren of renoveren.
U ontvangt vervolgens twee vrijblijvende offerte van al het sanitair en van de badkamer installatie / renovatie. Badkamer installateur Pagie heeft oog voor detail en zorgen voor een nette afwerking.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen op 06-28982444 Wij staan u graag te woord.