Badkamer Eindhoven!!

Woont u in Eindhoven en bent u op zoek naar een badkamer? Wij van Bad & Tegeldesign zijn een installatie bedrijf gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en verkopen veel badkamers door het hele land. Dus ook in Eindhoven.

Wij bieden naast het verkoop van een badkamer ook aan om te helpen met het ontwerpen van uw badkamer. Onze experts bespreken met u wat u in gedachten heeft, en wat uw budget is, dan komen we samen met u op uw badkamer uit die bij u past. Ook bieden we aan om uw oude badkamer te renoveren.

Wie zijn wij?

Bad & Tegeldesign is een onderdeel van het sanitair bedrijf Sanitair-knaller en is gevestigd in Den Bosch. Wij, Bad & Tegeldesign willen alleen maar het beste voor onze klanten. Bij Bad & Tegeldesign zoekt een expert samen met u naar uw perfecte badkamer. Onze experts voorzien u hierbij van nuttige informatie en advies.

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren en verkopen van badkamers. Veel installatie bedrijven geven een prijs op, die uiteindelijk veel hoger is dan afgesproken, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken. Er komen geen extra kosten bij.

Badkamer Eindhoven! Beste prijs in omstreken!

Bent u opzoek naar een badkamer in Eindhoven dan bent u hier op de juiste plek!

Badkamer Boston!

Compleet nieuwe badkamer voor u samengesteld door sanitair-knaller! en Bad & Tegeldesign. Speciaal voor u ontworpen.